hits

therese89

La barn si STOPP!

Skrevet 12.02.2018 klokken 20:21 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


God kveld alle sammen.

Jeg håper dere alle har hatt en super fin start på uken. Her i Bergen våknet vi opp til masse snø, det var helt hvit ute og det fortsatte og snø når Thea skulle på skolen. No er Thilde og Thea i seng for kvelden og jeg har satt meg ned for og skrive huske lapp til i morgen når jeg skal på kontroll med Thilde.  
Thea slapp og gå til skolen idag da naboen skulle kjøre en i klassen til Thea på skolen så da kunne hun sitte på med de til skolen, ingenting er bedre enn det når det er så pass mye snø ute og du skal ut med vogn.
Det er jo tross alt veldig tungt og gå med vogn i snø når de ikke måker fortauene og all snøen som ligger i bilveien havner da oppå fortauene så blir jo 100ganger tyngre og gå.
Når vi var kommet hjem så sov Thilde i vognen så da fikk hun faktisk sove uten for i vogn for første siden hun ble født.
Og det tror jeg var godt for hun, og få sove litt ute i frisk luft er nok veldig godt for henne.
Det er heldigvis ikke så kladt ute no så da går det fint.Skal sies at det er kommet mer snø no enn det som er på bildet. Så gleder meg til og se hvor mye som er kommet til i morgen.

Jeg skulle hente Thea på skolen idag og gikk innom butikken, og trodde jeg var smart når jeg da var begynt og gå til skolen og skulle opp en lang bakke. Den var glatt og var tungt og gå opp med vognen med varer og en stor snøball på hjulene. Men jeg kom meg opp på toppen tilslutt.
Heldigvis var fortauet bort mot skolen måkt så da slapp jeg og gå ute i veien med barnevogn.
Og jeg rakk akuratt skolen før det ringte ut etter siste timen idag.

På veien hjem gikk vi en litt annen vei og det var jo like mye snø der som den veien jeg gikk til skolen, så med andre ord jeg har hatt dagens trim allerede idag.
Når vi går hjem over etter skolen så pleier jeg og spørre hvordan dagen hennes har vært og hva hun har gjort på.
Og spør om det er noe som har skjedd å slike ting.
Denne gangen ble jeg ganske paff når jeg spurte hva de hadde lært idag, og det kommer fra Thea at hun har lært at det ikke er lov til og leke tisseleken. Og før jeg rakk og tenke meg om så kom det fra Thea at de hadde hatt helsesøster i klasse, og de hadde sett en film om en far, en onkel og et barn. Og der viste helsesøster hva som ikke var lov og slike ting.
Thea fortalte at du hadde ikke lov og ta noen på tissen og de hadde ikke lov til og ta på hennes og fortalte at vist noen gjorde det så kunne det begynne og kile i hele kroppen og i tissen.
Jeg synest det er supert at de har slike saker på skolen men hadde vært litt greit med en liten beskjed om at de skal se slike filmer så du er litt mer forbredt når du henter,
og er da klar over hva som kan komme fra en 6åring og hva spørsmål du eventuelt vil få fra en skolejente som nettopp har sett en film som handler om og si STOPP av en alder av 6år.
Jeg synest egentlig dette er alt for tidelig for slike ting på skolen, jeg ville nok ventet til barna er i 5 eller 6 klasse og ikke 1klasse.

-Therese-

Doc og Dask

12.02.2018 kl.21:44

Mye snø her også, har snødd nesten hver dag i år på Østlandet.. Men dette med å lære små barn å si stopp, når man hører så mye om Dark Room er eg glad barna lærer seg hvor grensa går. Men eg er helt enig i at foreldre bør få en headsup når det skjer.. ;)
Skriv en kommentar