hits

therese89

Den beste og fineste gaven man kan få.

Skrevet 13.02.2018 klokken 11:02 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


 

God morgen alle sammen.

Håper dere har det fint og at dagen deres startet bra.
Etter at jeg hadde fulgt Thea til skolenidag, så var det avsted til helsestasjonen med Thilde.
Hun skal på 4månders kontroll, hvor blir tiden av? den går så utrolig fort. Jeg kan ikke tro at det no er over 4månder siden Thilde kom til verden med sine 3650gram og sine 50 cm.
Men jeg skal si jeg gleder meg til hun blir større og begynner og lage ting til mammaen og pappaen sin og kanskje noe til storesøster og.
Er det noe jeg er utrolig glad i så er det gaver fra endte nieser,nevøer eller mine egene barn.

Det er ingenting som er finer enn gaver som små barn har lagd til familien sin.
Thea lagde så utrolig mye fint da hun gikk i barnehage som hun hadde med seg hjem, er det noe jeg virkelig setter pris på av gaver så må det være de små tingene som Thea har lagd, ingenting kan måle seg med hjemmelagde ting.


Når Thea gikk i barnehage så lagde hun så utrolig mye fint og vi har faktiskt tatt vare på alt hun har lagd, alt fra tegninger, malerier til pynte gjenstander.
Og det er to ting jeg titt og ofte blir bedt om og gå med, og det tar jeg på meg med glede.
I de gavene som små barn lager så ligger det mye arbeid rundt det for så små hender. Og jeg er virkelig takknemlig for de små tingene hun har lagd, og jeg gleder meg til Thilde og begynner kan lage ting, da har vi 2 små jenter som kan lage masse fint.

Dette armbånde lagde Thea første året på storavdeling og hun var vel ikke blitt 3år enda, da de begynnte på stor avdeling det året de fylte 3år. Så Thea var ikke store jenten da hun lagde dette, og jeg setter utrolig pris på dette armbånde da det var en av de første tingen hun lagde uten om tegninger.
Ingenting slår slike gaver, de betyr utrolig mye.


Denne fine te-lyse holderen er mye i burk på mørke høstdager og vinter dager, Den har fått en fast plass på en hylle
og der står den og lyser fnt når det er te-lys i den. Thea er veldig stolt over tingene hun har lagd og det skjønner jeg utrolig godt.
Men merker det er vondt og sitte og høre fra andre, at de ikke setter pris på gaver barna har lagd. De ville heller ha blomster eller noe annet på bursdagen sin enn noe barnet har lagd.
Det er nok noe som aldri kunne ha falt meg inn. Jeg setter pris på de små tingene i livet som de små lager. De legger jo så utrolig mye arbeid i det får og ikke snakke om hvor mye kjærlighet de legger i det de lager. Og tenk hvor lei seg og skuffet barnet ditt blir vist du sier du ikke vil ha noe som er hjemmelagd eller vist barnet finner det i søppelspannet. Det er viktig og sette pris på slik gave synest jeg.

-Therese-

Skriv en kommentar