hits

therese89

4månders kontroll

Skrevet 13.02.2018 klokken 13:39 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Hei=)

Det var en kald og forfriskende tur til helsestasjonen idag.
Etter og ha fulgt Thea til skolen så var det jo bare og snu og gå til helsestasjonen.
Jeg liker og ha litt tid på meg når jeg er på helsestasjonen, så når jeg kom var det fortsatt 15minutter før timen med helsesøster.
Når jeg satt og ventet på helsesøster, var det en del andre små babyer der og. Jeg tenkte bare tenk så liten har min og vært men no var min lille prinsesse er hele 4månder, tiden går utrolig fort. Det er gøy og se hva hun har lært seg fram til no, og hva de neste ukene/måndene vil vise.
Idag var vi på kontroll, hun har fått seg en forveritt side så hun er blitt henvist vider til fysio.

Thilde er ikke så glad i og ligge på magen men ligger alltid på magen 2-4 ganger for dagen. Hun liker det ikke så hun begynner ofte og klage etter en liten stund.
Når hun lå på magen hos helsesøster så fant vi ut at hun har vist fått seg en forveritt side, så det er noe vi skal jobbe med noe at hun skal legge litt vekt på andre siden og.
Det samme gjelder når hun skal holde leker, så må vi trene på at hun holder på den andre som hun ikke vil. Det kan jo ta tid men er bare og jobbe med det så blir det nok bedre etter hvert..

Etter timen på helsestasjonen var det en liten sjapp tur innom butikken og kjøpe med seg noen poteter hjem før vi fikk begynne gå turen hjem over igjen. Det er tungt å gå med vogn når det er snø, men det er og veldig deilig og trene litt på den måten og.
Fortauene er ikke alltid måkt så då er det hvertfall tungt å trille vogn, og når hjulene blir fulle av snø så er det ikke lett.
Hjem kom vi no uannsett selv om det tok litt tid. Så da var det bare og få Thilde ut av vognen og legge hun litt på leketeppet så hun kunne leke seg litt der.
Og hun fant ut at hun heller skulle snu seg fra rygg til mage så hun har gjort det hele tiden etter vi kom hjem, jeg snur hun tilbake på rygg når hun begynner og klage men tar ikke lange tiden før hun er tilbake på magen igjen.
No går det nok fort frem over når hun finner ut hvordan hun kan snu seg tilbake på rygg etter hvert og.

Jeg hadde egentlig et lite håp om og få ryddet litt og satt på en vask med klær, men har enda ikke kommet så langt da jeg heller har ligget på gulvet med Thilde og lekt med hun.
Jeg legger litt av husarbiedet vekk når hun er våken og bruker heller tiden på hun mens Thea er på skolen. Når Thilde sover så går mye av tiden på Thea, så kommer vel husarbeid i løp av kvelden før jeg inntreffer sofan.
No er jeg egentlig bare nødt til og ta alt av husabreid idag eller i morgen, da jeg ikke rekker det på torsdag, da er det frisør time og svigers kommer og skal passe de små får meg. Og fredagen går jeg nok på sentert og shoper litt mens Thea er på skolen. Så da er det greit og få unna gjort litt her før svigers kommer.
No kommer øyeblikkelig Thea hjem ifra skolen og da blir det lekser med hun før hun får gå ut og ake eller leke i snøen.
No er nabojenten syk så Thea har ikke  noen og være med sond sett så det ender vel med at Thomas går ut med hun litt etter middagen idag og det tror jeg nok Thea bare synest er gøy..

Ha en fin dag alle sammen.

-Therese-

Skriv en kommentar